de 

Visie IN EVEN(GE)WICHT VitaalCoaching..

  

 

Een gezonde, actievere en

meer ontspannen lifestyle?

 

Dat willen we toch allemaal? Gezond ouder worden en gelukkig zijn. Dat we op onze oudere dag nog steeds zo jong van geest, vitaal zijn en volop van het leven kunnen genieten..

 

En daar kan Marjanne Groeneweg van IN EVEN(GE) WICHT VitaalCoaching je alles over vertellen en een benodigde steun in de rug zijn. Haar begeleiding kan dus bestaan uit zowel voorlichting op het gebied van gezonde voeding met alle positieve veranderingen voor je gezondheid, personal training op maat of sporttraining met aandacht voor jouw persoonlijke mogelijkheden en doelen, als je omgaan met de aspecten die ons (vaak drukke) leven met zich meebrengen (mental coaching)..

 


 ‘’Cliënten worden door mij begeleid, door samen op deze 3 gebieden actief en intensief bezig te zijn. Al gelang naar de persoonlijke wensen en gestelde doelstellingen. Er wordt dus zowel praktische gezonde voedingsvoorlichting gegeven als ook daadwerkelijk fysiek aan beweging gedaan (bijv. wandelen en/of hardlopen) en (kracht)trainingsoefeningen, zowel in mijn praktijkruimte op de Steenenstraat als in de buitenlucht. Dit kan zowel één op één, in kleine groepjes tijdens de speciale trainingsuren en workshops.. of tijdens de Re-Vitaliize Meet & Greet avonden die ik elke dinsdagavond samen met Cindy Bos (Lifestyle- en Beautycoach) geef..

 

Er wordt een Basis Voedingsplan gevolgd. Iedereen kan dit dus gewoon in zijn eigen (actieve en vaak drukke) gezinsleven integreren. En buiten het fysieke gedeelte staan we ook stil bij de geestelijke gezondheid, oftewel omgang met bijv. stress en ook persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. mindfulness, ontspanningsoefeningen en vooral door een hele positieve, leuke en betrokken manier met elkaar aan de slag te gaan. Ook hierin zijn nog extra speciale workshops te volgen met thema's als bijv. e-MPOWERMENT en  bijv. e-NERGIE die ik in samenwerking met Pauline Bruins (Expressiecoach) als team e-MOTION geef. 

 

Bewegen zien als onderhoud van je lijf en je spieren en (het intensievere) sporten als belangrijke opbouw en versterking. Training van die spieren die juist als we ouder worden, zo belangrijk zijn voor ons welzijn en onze vitaliteit!

 

Voorop gesteld wordt dat iemand die gaat sporten, dit alleen vol houdt als hij/zij daarbij plezier heeft en er een lekker gevoel wordt ervaren. We trainen dan ook vooral volgens het zgn. POKSI principe (Plezier, Ontspanning, Kracht, Snelheid en Intensiteit). Oftewel op een leuke en persoonlijke manier sterker worden, meer zelfvertrouwen krijgen en een betere motoriek en balans. Op de maandagavond tijdens de Fit & Fun Krachtsporttrainingen en/of woensdagavond BootCamp-trainingen en/of zaterdagochtend  op de OUTDOORtrainingen lekker buiten het hele jaar door. Of tijdens een van de regelmatig terugkerende extra BootCamptrainingen op het strand of in het bos op de zondagochtenden. Of gewoon zelf een afspraak maken voor personal training. Kortom voor jong en ouder, beginnende als gevorderde sporter..”

 

 

Wil je ook kennismaken tijdens een gratis proefles of gratis introduktiegesprek?

Gaan we samen aan de slag voor meer ‘Fit & Fun’..

 

 

Locatie: LifeStyleCenter Fit & Fun, Steenenstraat 8, OUD-BEIJERLAND

(op afspraak)

Bel/what’s app 06 – 46 63 34 76 en/of mail naar info@inevengewicht.nl