Training e-MOTION

 

Marjanne Groeneweg (Vitaalcoach) en Pauline Bruins (Expressiecoach) nemen je mee in een training vol dynamische ervaringen, waarin ‘beweging’ centraal staat. We werken samen onder de naam e-MOTION, waarin we aan de slag gaan met wat jou beweegt en in beweging brengt. We koppelen hier verschillende thema’s aan, die inspelen op het individu en de groep. Denk hierbij onder andere aan energie, evenwicht, expressie, empowerment, etcetera.


 De tools waarmee wij werken, komen vanuit NLP, Lifecoaching, Dansexpressie, Drama, BootCamp, Mindfullness, Personal Training en Mental Health Coaching.

 

In deze training gaan we samen op reis waarin ruimte is voor een ieder om te ontdekken, te beleven en om nieuwe ervaringen in z’n reistas mee naar de dagelijkse praktijk te nemen. Kortom vol body, mind & soul!

 

Deze training bieden wij aan in LifeStyleCenter Fit&Fun en aan bedrijven in het kader van persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en communicatie.


 

Meer info:  www.inevengewicht.nl
www.expressiecoaching.nl

 

Contact:    info@inevengewicht.nl
info@expressiecoaching.nl


******************************************************

Fit & Fun AndersMiddag zo 31 mei a.s. (14.00 - 17.00 uur)


31 mei verwelkomen wij VakantieAnders in ons LifeStyleCenter Fit & Fun op de Steenenstraat 8 in Oud-Beijerland voor een Fit & Fun AndersMiddag.

 

Meer lezen over deze middag en VakantieAnders:http://vakantieanders.nl/andersmiddagen/

 

Deelname is GRATIS, maar meld je wel even aan via info@vakantieanders.nl

 

Bijdrage vanuit het LifeStyleCenter:
Marjanne Groeneweg (vitaalcoach) en Pauline Bruins (expressiecoach), nemen je mee in een dynamische ervaring, waarin je energie centraal staat. We werken samen onder de naam e-MOTION, waarin we aan de slag gaan met wat jou beweegt en in beweging brengt.

Tijdens de VakantieAndersMiddag in LifeStyleCenter Fit & Fun pakken we het thema Energie eruit om te onderzoeken. Wat doet beweging met je energie, wat betekent energie voor jou en hoe komt het tot uiting in je lichaam.

Deze middag is een voorproefje voor de cursus die wij in vakantieweek 5 (1 t/m 8 augustus) bij Vakantie Anders in de Ardennen gaan verzorgen en de trainingen die wij aanbieden aan groepen.

Middagen De AndersMiddagen zijn inspirerende bijeenkomsten voor zowel nieuwe als bekende mensen van VakantieAnders. Op deze middagen ontmoeten we elkaar, doen we verschillende korte activiteiten en bovenal proeven en beleven we de sfeer van Anders. VAKANTIEANDERS.NL